Skip to content

Over Cute to the bone

Over mij

Mijn naam is Liselore de Rooij. Al sinds mijn jeugd ben ik gek op dieren. Wij hebben altijd honden en poezen gehad, ik sleepte hamsters mee naar huis en ging op paardrijden. Onze eerste paard (Omega) volgde snel en bij de stal en weiland hadden we ook cavia’s en konijnen. Hier heb ik veel tijd in mijn jeugd doorgebracht. Elke avond liet ik de honden uit richting de stal en gaf ik de dieren te eten en drinken. Er volgde nog een paard en deze werd drachtig dus verhuisde mijn ouders met de hele bups naar een boerderij in Eemnes. Daar kwamen kippen, pauwen, zweintjes, schapen, geiten een ezel en nog meer paarden bij. Ze zijn behoorlijk aangestoken met mijn dierenliefdevirus.

Na mijn schooltijd ging ik vliegen, 12,5 jaar was ik purser bij Transavia. Toen ik in 2006 op zoek was naar een uitlaatservice voor mijn hond zodat ik meer kon werken, bleek dat die niet bestond. Dat vond ik vreemd dus begon ik er zelf een: Jog That Dog. Naast de uitlaatservice met 4 bussen, heb ik om ’t lolletje allerlei hondencursussen gedaan die er maar zijn tot aan doggydance aan toe. Een kleine greep: dieren EHBO, Ethologie (=gedragsleer), instructeur, en een trimcursus. Hierdoor kan ik u veel advies geven op verschillende vlakken van het honden-welzijn.

Frans Langeveldlaan 22, Laren

06 14 55 55 20

 

In 2016 heb ik nml mijn diploma behaald bij Aeres in Barneveld. Hier heb ik les gehad van Ilse Kleton, zij is trimkampioen geweest van de wereld daarom wilde ik graag les van haar. Sindsdien ben ik gediplomeerd trimmer en gecertificeerd bij VVTN en ABHB. Naast dat ik alle hondenrassen trim heb ik een aantal specialty’s: Schnautzer, Westy, Toy-poedel, Cocker Spaniel, Schotse teriër en poezen. Al jaren leid ik met veel plezier stagiaires op voor diverse trimopleidingen in Nederland. Momenteel zijn het er vijf. Het maakt me velen beetjes trots om te zien hoe zij met hun eigen avonturen de vleugels spreiden en hun eigen ondernemingen opstarten. Als vak-idioten blijven we in contact met tips, verhalen en uitstapjes naar trimbeurzen.

Er valt nog zoveel meer te vertellen maar laten we dat bij een persoonlijke ontmoeting doen bij mij in de trimsalon. Ik hoop u gauw te mogen zien.

0 +
meer dan 12 jaar ervaring
0 +
Honden en katten getrimt
0 %
Liefde die ik gebruik voor mijn vak

Jog that dog

Jog That Dog was een succes. Paul de Leeuw had ons zelfs in zijn programma uitgeroepen tot beste uitlaatservice van Nederland. We lieten 104 honden uit per dag maar ons terrein kreeg in de zomer van 2022 helaas geen vergunning dus moesten we noodgedwongen stoppen. Gelukkig had ik al jaren een draaiende trimsalon naast mijn uitlaatservice.

sponsering van rugby team